Lær Hvordan Du Kan Kjøpe Og Ta Vare På Smykkene Dine

Smykker er alltid en flott gave som vil bli oppbevart og verdsatt for alltid. For mange gaver har en begrenset tid å bruke og vil bli kastet til slutt, men aldri smykker. Rimelige smykker kan være den perfekte gaven til å feire spesielle arrangementer. Denne artikkelen kan hjelpe deg med å ta gode valg når det gjelder å kjøpe smykker.

Sørg for å få størrelsen på ringen riktig slik at de passer til deg eller noen du gir ringen til. Enten gå til en profesjonell eller bruk strengstrikset. Du vil ikke spille gjetningsspill og ende opp med å måtte returnere det flere ganger for å få det riktig. Ringen skal føles tett, men ikke for stram eller to løs. Ta også hensyn til den daglige vannvektssvingningen hvis du måler en finger selv.

Forsikre deg om at du ikke bruker fine smykker hele tiden. Fjern smykkene dine når du utfører rengjøringsoppgaver eller vasker hendene med såpevann. Svømming i et basseng er en annen god grunn for deg å fjerne fine smykker for å holde det trygt. Hverdags harde kjemikalier kan skade fine smykker alvorlig, og noen ganger ødelegge dem uten reparasjon.

Å kjøpe brukte smykker kan være en fin måte å utvide alternativene uten å bruke mye penger. Se etter eiendom salg eller yard salg. Avhengig av hvor du bor, kan prisene være lavere enn antikvitetsbutikker (som bruker navnet «antikke» for å belaste litt mer). Å surfe personlig kan være en morsom måte å finne ting du kanskje ikke hadde tenkt å lete etter.

Når du bestemmer deg for hvilken type smykker du skal kjøpe til en du er glad i, er det viktig at det er noe de vil elske lidenskapelig og elske resten av livet. Dette er ikke noe du vil bestemme raskt. Hvis du gjør det, vil de sannsynligvis ikke like gaven din.

Ikke kjøp smykker med nyhet med mindre du vet helt sikkert at personen du kjøper det for, vil like det. Hvis din kone er en fan av Tornerose, er et dverghheng en passende gave. Ikke bare kjøp et smykke fordi det er søtt, sørg for at det også er passende.

Når du rengjør sølv, er det best å investere i gullsmedens rouge-klut. Den har en poleringsmasse på den røde siden som er trygg å bruke sammen med alle edelstener, og den gule siden er ment for å gi et lakk som glitrer. Dette vil holde smykkene dine nydelige i lang tid fremover!

Bruk et egg til å antikke smykker i sterlingsølv. Bare kok egget, hakk det opp og legg det i en pose med sølvstykket ditt. Om noen timer vil smykkene dine skifte farger, og så kan du polere dem til et vakkert antikk utseende. Dette er en effektiv metode fordi egg inneholder svovel, og svovel forårsaker reaksjonen når det blandes med sterlingsølv.

Som uttrykt i begynnelsen av denne artikkelen, er smykker alltid en flott gave og av mange forskjellige grunner. Fødselssteiner, graverte stykker, sjarmarmbånd er alle rimelige, men kan ofte være en favorittgave til mottakeren. Ved å bruke informasjonen som presenteres i denne artikkelen, er du sikker på å finne akkurat det rette smykke til enhver anledning.

Alt Du Må Vite Om Smykker